RAMADERIA | 09/02/2024  Ruralcat

Els principals actors del sector de la recerca i la producció de conill es reuniran al XIII congrés mundial de Cunicultura 2024

El congrés comptarà amb diferents sessions paral·leles, que inclouran ponències principals, taules rodones i comunicacions científiques sobre els principals reptes i avenços en diferents àrees de producció de conill.

La 13a edició del congrés se celebrarà del 2 al 4 d’octubre al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Els pròxims dies 2, 3 i 4 d’octubre de 2024 tindrà lloc a Tarragona, al Palau Firal i de Congressos, la 13a edició del Congrés Mundial de Cunicultura, que cada quatre anys reuneix els principals actors del sector de la recerca i la producció de conill.

La World Rabbit Science Association (WRSA), a través de l’Associació Espanyola de Cunicultura (ASESCU) i en col·laboració amb l’IRTA, organitzen aquest esdeveniment en l’àmbit espanyol. El comitè científic, format per membres de la Junta directiva de la WRSA i per investigadors/es del comitè organitzador de l’IRTA, està treballant actualment en la consolidació del programa de l’esdeveniment.

 

 

El congrés comptarà amb diferents sessions paral·leles, que inclouran ponències principals, taules rodones i comunicacions científiques sobre els principals reptes i avenços en diferents àrees de producció de conill, com són la nutrició i l’alimentació, la patologia, la higiene, l’etologia i el benestar animal, la reproducció i la genètica, els sistemes de cria, la qualitat de productes, la biologia i la fisiologia.

Consulta totes les dates i la informació del congrés a la seva pàgina web: www.wrc2024.com.

 

Font: IRTA