Els productes de proximitat i les xarxes socials, temes claus del Tàstum 2010
L'edició de Tàstum d'enguany, que es celebra el dia 18 d'octubre, pretén oferir un espai de reflexió sobre les xarxes de proximitat i les potencialitats de les xarxes socials per al sector agroalimentari. Durant aquest tercer Fòrum Agroalimentari de Catalunya es lliuraran els PITA 2009, el Premi Jove Artesà Alimentari Innovador 2009 i els diplomes Mestres Artesans Alimentaris.
Detall del programa de Tàstum 2010.
PITA 2009 amb e-book inclòs
Premis Tàstum 2010
D'altra banda, es lliuraran els premis Tàstum 2010. Enguany el jurat ha decidit distingir amb el Premi Vinya i Vi de Producció a Josep Mª Albet, d'Albet i Noya, i amb el Premi Tàstum Vinya i Vi de Distribució i Comercialització al Celler de Gelida. En aquesta edició s'ha fet una menció especial a Ramon Roqueta, industrial vitícola de reconegut prestigi. Altres guardonats són Jordi Estadella, a títol pòstum, i la sèrie La Riera, de TV3.
A més a més, també es lliuraran el Premi Jove Artesà Alimentari Innovador 2009 concedit al pastisser barceloní Lluís Estrada i els diplomes a 26 Mestres Artesans Alimentaris 2007-2008, atorgats a nou pastissers, vuit forners, set cansaladers-xarcuters i dos xurrers.
Informació relacionada
- HI HAVIA 17 CANDIDATURES Embotits Salgot i Jordi Vilarrasa Vilanova guanyen els PITA 2009
- III FÒRUM AGROALIMENTARI DE CATALUNYA Albet i Noya, Celler de Gelida i Ramon Roqueta guardonats amb els Tàstum 2010
- e-book PITA 2009
- Tàstum 2010