POLÍTICA ESTATAL | 21/10/2010  RuralCat

Elena Espinosa s'acomiada rebent el títol honorífic d'Enginyer Agrònom

La fins ara ministra de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Elena Espinosa, ha rebut el títol honorífic d'Enginyer Agrònom durant l'acte de clausura del Dia Mundial de l'Alimentació, el mateix dia que es va anunciar la seva substitució al capdavant del MARM.

elena espinosa053110cont.jpg

Elena Espinosa, ministra de Medi Ambient i Medi Rural i Marí entre 2004 i 2010. Font: MARM.

 

Durant el seu discurs, la ministra ha expressat el seu agraïment per aquest reconeixement i per poder ostentar el mateix títol que tots aquells enginyers agrònoms en el coneixement dels quals s'ha recolzat en moltes ocasions durant els seus sis anys al capdavant del MARM.

Espinosa, que continua sent diputada en el Congrés per la província d'Ourense, ha declarat als mitjans de comunicació que deixa el Ministeri amb una gran satisfacció "personal, professional i política".

Com va informar José Luis Rodríguez Zapatero, Rosa Aguilar (Còrdova, 1957) pren el seu relleu com a ministra. Aguilar va ser alcaldessa de Còrdova durant deu anys, fins que el 2009 va abandonar el seu partit (Esquerra Unida) per incorporar-se, com a independent, al capdavant de la conselleria d'Obres Públiques i Habitatge de la Junta d’Andalusia.