REG | 19/10/2016  RuralCat

Finalitza la campanya de reg 2016

A partir d'aquesta setmana, RuralCat dóna per finalitzada la campanya de recomanacions de reg pels usuaris, excepte per a aquells que tenen programats cultius de cítrics. El servei tornarà a estar operatiu el març del 2017.

Des de Ruralcat donem per finalitzada la campanya de reg 2016 i, per tant, d’ara en endavant no s’enviaran els correus electrònics amb les recomanacions de reg als usuaris registrats. Tampoc es publicaran als diaris els quadres de recomanacions de les diferents zones d’influència.

El servei tornarà a estar operatiu el març de l’any vinent (2017), i de manera automàtica, tornareu a rebre els e-mails setmanalment pels conreus configurats. Pel cultiu dels cítrics es seguiran rebent les recomanacions de reg fins al final de la campanya del cultiu.

Cada any es van afegint millores a l’Eina per a millorar-la per donar recomanacions de reg més ajustades a la vostra realitat. Per aquest motiu us animem a que reviseu les vostres parcel·les i les torneu a programar si és necessari.

També us volem recordar que l’Eina encara es pot es pot consultar setmanalment per als cultius que ho necessitin.