Lluís Estrada "Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
En Lluís Estrada Canal és la segona generació de pastissers al capdavant de la Pastisseria Canal, de Barcelona. Fa dos anys que està impulsant un projecte de renovació, inspirat en la innovació constant, que beu de l'herència de 40 anys d'història del negoci familiar i d'una particular opinió sobre el futur de l'ofici de pastisser. En el marc del Tàstum 2010 va rebre Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador, i en aquesta breu entrevista ens explica la seva filosofia de negoci.
Lluís Estrada Canal, Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2009. Font: DAR.
En Lluís Estrada Canal és la segona generació de pastissers al capdavant de la Pastisseria Canal, de Barcelona. Fa dos anys que està impulsant un projecte de renovació, inspirat en la innovació constant, que beu de l'herència de 40 anys d'història del negoci familiar i d'una particular opinió sobre el futur de l'ofici de pastisser. En el marc del Tàstum 2010 va rebre Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador, i en aquesta breu entrevista ens explica la seva filosofia de negoci.
Expliqui'ns com va decidir fer-se pastisser?
Per a tots aquells que no la coneguin, com definiria la Pastisseria Canal?
Creu que la innovació ha estat la gran aposta de la gastronomia els darrers anys?
"Avui en dia també és molt important oferir un producte de qualitat i opcions que tinguin en compte els nivells de sucre, greixos, etc. perquè aquestes qüestions preocupen cada vegada més als consumidors".
Com s’ha traduït això al món de la pastisseria?
Com aplica la innovació a Pastisseria Canal?
Informació relacionada
- PREMI INNOVACIÓ 2009 El pastisser Lluís Estrada Canal, guardonat com a millor jove artesà alimentari innovador 2009
- PREMI INNOVACIÓ 2010 El DAR premia Hèctor Galizia com a Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2010
- Fòrum Agroalimentari de Catalunya Els productes de proximitat i les xarxes socials, temes claus del Tàstum 2010
- Tàstum