TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 19/01/2017  RuralCat

El PATT 2017 durà a terme 944 activitats

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha elaborat el Pla Anual de Transferència Tecnològica per al 2017 que engloba 944 activitats orientades a la recerca i la divulgació de resultats en una quarantena d'àmbits del sector agroalimentari català.

L’any 2017 el Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) compleix 15 anys des de la seva primera edició. En aquests 15 anys s’ha organitzat més de 6.000 activitats de divulgació i transferència, que han arribat a més 300.000 professionals.

Enguany preveu un total de 944 actuacions, de les quals 820 són activitats puntuals (jornades tècniques, jornades de referència, seminaris i jornades de camp) i 124 són activitats continuades (actuacions de recerca aplicada i d’investigació).

Aquestes accions són promogudes des de les diferents direccions generals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), els serveis de coordinació de les oficines comarcals de les sis delegacions territorials, les escoles i centres de capacitació agrària, les estacions i centres experimentals de l’IRTA, l’INCAVI, el CTFC, el CREAF, les universitats catalanes, les organitzacions agràries i altres entitats de caire associatiu.

Si vols conèixer el programa detallat i la data d'execució de les activitats previstes durant les properes setmanes pots consultar l'apartat de l’agenda. També pots formalitzar de forma automàtica la preinscripció a les jornades a través de RuralCat.

Recorda que també oferim un cercador de la documentació de les Jornades tècniques ja realitzades, on les pots cercar per any, mes o temàtica.