FORMACIÓ | 26/01/2017  DARP

L'Incavi organitza la visita dels estudiants del màster de l'Organització Internacional de la Vinya i el Vi

Catalunya és un dels 25 països que cada any està en l'itinerari de països elaboradors de vi visitats pels alumnes d'aquesta diplomatura, que d'aquesta manera coneixen el sector vitivinícola català i les seves empreses.

El grup d'estudiants han visitat cellers de diverses denominacions d'origen. Font: DARP

El grup d'estudiants han visitat cellers de diverses denominacions d'origen. Font: DARP

Del 23 al 27 de gener, i per 29è any consecutiu, l’Incavi ha rebut la visita del Diplôme International de l’OIV en gestió del sector de la vinya i el vi. Aquest Màster, que sorgeix de la Universitat de Montpeller SupAgro (França), segueix el programa organitzat per l’Incavi i la Universitat Autònoma de Barcelona durant l’estada a Catalunya, país que té el privilegi de ser el primer a ser visitat després de França. Tot seguit, recorrerà 25 països, elaboradors i consumidors, tan importants com Sud-àfrica, Austràlia, Nova Zelanda, Grècia, Turquia, la Xina, el Japó, els Estats Units, etc.

 
Integren la promoció dinou universitaris de tercer cicle, procedents de vuit nacionalitats: Alemanya, Gran Bretanya, Austràlia, Bèlgica, Bulgària, França, Grècia i Mèxic. Durant una setmana, visiten onze cellers de diverses denominacions d’origen. De la DO Penedès i el CR Cava: Miguel Torres, Recaredo, Segura Viudas, Agustí Torelló Mata i Sumarroca. De la DO Costers del Segre: L’Olivera Cooperativa. De la DO Conca de Barberà: Celler Carles Andreu. I de la DOQ Priorat: Mas d’en Gil, Cims de Porrera, Celler Álvarez-Durant i Clos Mogador. Han conegut, de primera mà, les estratègies de comercialització i posicionament en el mercat que els directius i tècnics dels cellers i denominacions d’origen els han exposat, i també n’han degustat els excel·lents productes de cadascuna.
 

 

Informació relacionada