PREVISIÓ AGENDA | 01/12/2010  RuralCat

Jornades i activitats del PATT de desembre de 2010

El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) té previst realitzar 23 jornades tècniques i dues visites durant el mes de desembre arreu del territori català que s'emmarquen dins el Pla Anual de Transferència Tecnològica 2010.

 

A més de la formació i les activitats continuades al llarg de tot l'any, mensualment hi ha programades diverses jornades específiques per a cada sector agroalimentari. Podeu trobar tota la informació sobre el programa anual a RuralCat i al web del DAR.
 
Per facilitar el recordatori d'aquestes activitats puntuals us subministrem un llistat que recull les jornades i els seminaris que es duran a terme aquest mes. Dins la informació de cada activitat, també disposeu de la data concreta o aproximada de celebració i de les dades de contacte de la persona responsable de la seva organització, per si voleu més informació.
 
Recordeu que les dates i el lloc de celebració de les jornades són susceptibles de modificació per part dels organitzadors. Per aquest motiu, i per tenir un coneixement més concret sobre cada activitat, us aconsellem que consulteu periòdicament l'apartat Agenda de RuralCat, on hi trobareu informació més detallada sobre les jornades, a més d'altres de noves que s'hagin programat amb posterioritat.