FORMACIÓ AGRÀRIA | 14/12/2010  RuralCat

S'obre la preinscripció d'un nou curs de Producció Integrada

Des del dia 14 i fins al 22 de desembre, ja et pots preinscriure a l'edició d'un nou curs bàsic de Producció Integrada que s'impartirà a partir del mes de febrer de 2011. El curs s'imparteix a Internet a través de RuralCat.

curs_121410cont

 

Curs bàsic de Producció integrada

Amb aquest curs es pretén donar resposta a les necessitats de formació específica dels productors i elaboradors que es volen incorporar al sistema de producció integrada. El curs, que té una durada de 50 hores, començarà el dia 8 de febrer de 2011 i finalitzarà l'1 d'abril.
 

Com realitzar la preinscripció

Per preinscriure's al curs, cal estar donat d'alta a RuralCat. Si encara no n'ets membre, només has d'omplir el formulari corresponent. L'alta és totalment gratuïta.
 
Un cop t'hi hagis donat d'alta, hauràs de seguir aquestes indicacions per sol·licitar el curs:
 
1. Entra a la teva àrea de membre i comprova que a la teva fitxa has introduït correctament les següents dades:
  • Adreça
  • Població
  • Codi postal
Pots comprovar aquestes dades des del menú El meu perfil / Les meves dades / Canvi de dades personals (pestanya Dades addicionals de RuralCat). Si falta alguna dada, introdueix-la i, a continuació, prem el botó Guardar.
 
2. Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú Formació / Catàleg de Cursos per Internet.
 
3. Cerca el curs al qual et vols inscriure. Comprova que la preinscripció està oberta. En el text del camp "Inscripció" diu "Inscriu-t'hi".
 
4. Fes clic sobre "Inscriu-t'hi" per tal de realitzar la preinscripció.
 
5. A continuació, apareixerà un missatge indicant que t'hi has preinscrit, i rebràs un correu electrònic al teu compte personal i al de RuralCat.
 
6. Una vegada completat aquest procés, el Servei de Formació Agrària es posarà en contacte amb tu per indicar-te com has de finalitzar la inscripció.
 

També en format paper

Recordeu que per tal de facilitar la formació contínua dels professionals vinculats al sector agrari i al món rural, l'SFA també organitza aquest curs a distància en format paper: Informació sobre el curs bàsic de Producció Integrada.