FINS AL 15 DE FEBRER | 16/12/2010  RuralCat

Oberta la convocatòria per a la beca IN2

L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, la Fundació Jaume Casademont i la Universitat de Girona, amb la col·laboració de Fundació Alícia, presenten la convocatòria de sol·licituds per a la beca IN2 amb l'objectiu d'atraure investigadors internacionals i aportar coneixement frontera en el sector agroalimentari. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 15 de febrer de 2011.

Font: DAR.

 

Es tracta d'una beca anual, d'un període sabàtic entre els 3 i els 12 mesos a Institucions d'I+D+I catalanes, escoles universitàries i empreses privades del sector, a la que pot presentar-s'hi qualsevol persona individual a títol personal o suggerida per els grups de recerca participants.
 
La tasca principal serà participar en la direcció de projectes de recerca i formar als investigadors i treballadors locals en àrees frontera del coneixement però amb una clara voluntat d’orientar-se cap a l’aplicació industrial.
 
El requisit mínim necessari és el de titulació universitària i/o doctorat, amb 5 anys d’experiència en el món de la recerca, valorant especialment la capacitat de lideratge, direcció i experiència en recerca.
 

Quina és la dotació?

La dotació de la beca inclou l’allotjament, els desplaçaments i les següents partides econòmiques:
  • 6.000 euros per a publicacions, despeses de recerca i material fungible.
  • 10.500 euros per a despeses personals.
La sol·licitud s’ha de fer a la Fundació Jaume Casademont, a través del seu portal, a l'apartat titulat BECA IN2.