TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 29/05/2017  RuralCat

Jornades i activitats del PATT al juny

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) té previst realitzar el mes de juny 40 jornades tècniques, 2 jornades tècniques de referència, 4 jornades de camp, 2 seminaris tècnics i 1 visita tècnica arreu del territori català.

Imatge d'una jornada sobre l'alimentació de vedells. Font: DARP

Imatge d'una jornada sobre l'alimentació de vedells. Font: DARP

A més de la formació i les activitats continuades al llarg de tot l'any, mensualment hi ha programades diverses jornades específiques per a cada sector agroalimentari. Per facilitar el recordatori de les activitats que es duran a terme aquest mes de juny us subministrem un llistat amb la informació de cada activitat, la data concreta o aproximada de celebració i les dades de contacte de la persona responsable de la seva organització, per si necessiteu més informació.

Les dates i el lloc de celebració de les jornades són susceptibles de modificació per part dels organitzadors. Per aquest motiu, i per tenir un coneixement més concret de cada activitat, us aconsellem que consulteu periòdicament l'apartat Agenda de RuralCat, on hi trobareu informació més detallada sobre les jornades, a més d'altres de noves que s'hagin programat amb posterioritat.

Recordeu que Ruralcat també ofereix informació de totes les activitats del PATT per al 2017.

A més, podeu complementar aquesta informació amb la previsió anual de fires i mostres a Catalunya, Espanya o al món a l’apartat d’Esdeveniments d’AlimenCat.