DESENVOLUPAMENT RURAL | 01/06/2017  RuralCat

"Seminari EIP-AGRI: impulsant la implementació dels programes d'innovació EIP-AGRI"

La Xarxa d'innovació Rural de Catalunya, xarxa-i.cat, us ofereix totes les ponències i altra documentació del Seminari EIP-AGRI: "Impulsant la implementació dels programes d'innovació EIP-AGRI", celebrat el passat mes de maig a Atenes.

Experts catalans han participat en les comunicacions d’aquest seminari, organitzat per la DG d'Agricultura de la Comissió Europea. Els seu objectiu general ha estat el de compartir experiències per continuar millorant la implementació dels programes d'innovació EIP-AGRI, finançats a través dels ajuts del Pla de Desenvolupament Rural en suport dels Grups Operatius.

Els Grups Operatius  consisteixen en l’associació de diversos socis amb interessos comuns entorn a un projecte d’innovació específic i pràctic. Poden formar part d’un Grup Operatiu qualsevol entitat o empresa vinculada amb el sector agroalimentari.

Els resultats dels projectes finançats a Grups Operatius es difonen a través de la Xarxa Europea d’Innovació de l’Associació Europea per la Innovació en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles (EIP-Agri, sigles en anglès).