CAMPANYA ‘DISFRUITA-LA' | 28/12/2010  AlimenCat

La Diputació de Lleida i UP promocionen la fruita entre els nens i les nenes

Fins i tot el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha participat aquesta setmana en la distribució de carmanyoles de fruita entre els nens i nenes que participen al festival Cucalòcum. Es tracta d'una de les activitats de la campanya ‘Disfruita-la', organitzada per Unió de Pagesos amb el suport de la Diputació de Lleida, que posa l'accent a informar dels beneficis del consum de fruita i ajuda a valoritzar, a més, el producte.

disfruitala_28gen2010_cont.jpg

Jaume Gilabert repartint carmanyoles al nens i nenes. Font: Diputació de Lleida.

 

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha afirmat que es tracta d’una “campanya magnífica per transmetre els valors de la fruita als més petits”. Gilabert ha recordat que aquesta mateixa campanya es va portar a terme en la segona edició de la Diada Lleida a Barcelona que es va fer a l’abril a la plaça Universitat de Barcelona i ha destacat la importància de sensibilitzar els més petits de la importància de menjar fruita.
 
Un dels objectius és seguir fent tastos guiats de fruita dolça amb infants i joves, utilitzant una metodologia pràctica i adaptada segons l’edat. D’altra banda, es vol promoure l’alimentació saludable, sostenible i de qualitat entre els habitants de les comarques lleidatanes, així com la millora de la comercialització i el consum dels mateixos.
 
L’acció de la Diputació de Lleida es vehicula a través del Patronat de Promoció Econòmica que col·labora en aquesta iniciativa amb Unió de Pagesos repartint les carmanyoles “Disfruita-la” en forma de poma de la marca Lleida Qualitat (LQ).

 

Informació relacionada