ALIMENTACIÓ | 16/06/2017  DARP/RuralCat

El Laboratori Agroalimentari presenta dos pòsters sobre espectrometria de masses

Aquestes aportacions, en l'anàlisi de pinsos i olis, sectors productius importants en l'àmbit agroalimentari, contribuiran a millorar el control de qualitat i seguretat d'aquests productes.

Font: DARP

Font: DARP

El Laboratori Agroalimentari del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) està participant en la VIII Reunió de la Sociedad Española de Espectrometría de Masas i en la V Reunió estatal de dioxines, furans i compostos orgànics persistents relacionats, que s'està celebrant a Barcelona del 12 al 16 de juny.

Aquestes reunions, d'àmbit internacional, són una oportunitat de conèixer els últims avenços en la tecnologia d'espectrometria de masses, que és la tècnica d'elecció per a les determinacions de residus i contaminants orgànics i inorgànics, i d'intercanviar experiències i coneixement amb professionals destacats d'arreu.

El Laboratori ha participat activament amb la presentació de dos pòsters: "Development and validation of and analytical method for the determination of Organochlorines Pesticides in animal feed by GC-MSD/MSD", desenvolupat i validat al Laboratori Agroalimentari, i "Analysis of dyes by ultra-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry in adulterated edible oils", fruit de la col·laboració amb el Departament de Química Analítica de la Universitat de Barcelona.

Aquestes aportacions, en l'anàlisi de pinsos i olis, sectors productius importants en l’àmbit agroalimentari, contribuiran a millorar el control de qualitat i seguretat d'aquests productes.
 

Informació relacionada