PROMOCIÓ VINS CATALANS | 13/01/2011  RuralCat/AlimenCat

Jay Miller, prestigiós crític de vins, visita Catalunya

Jay Miller, el reconegut crític de vins espanyols a la revista americana "The Wine Advocate", visitarà Catalunya per conèixer més de prop els vins catalans i poder tenir així, una visió directa del seu model de producció.

wine_man_cont_13_01_11

 

La seva visita ha estat organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAR) i l'acte de presentació, que tindrà lloc a Barcelona el 17 de gener, el presidirà Oriol Guevara, director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI). La finalitat del DAR amb aquesta recepció és la de promocionar els vins catalans en els mercats internacionals.

 
Jay Miller és qui s'encarrega de puntuar els vins espanyols a la revista especialitzada i referència mundial en el sector vitícola The Wine Advocate, propietat de Robert Parker, així com també ho fa amb els de Xile, Argentina, Washington, Oregon i Porto. De fet, Miller celebra enguany els seu 25è aniversari com a col·laborador més directe de Robert Parker.
 
La visita de Jay Miller és, doncs, una oportunitat per difondre i promocionar la cultura del vi, i alhora contribuirà al coneixement dels vins de qualitat elaborats a Catalunya.
 
El DAR ha organitzat la visita a través de l'INCAVI, i de The Wine Academy of Spain, amb la coordinació del seu fundador Pancho Campo, primer Master of Wine de l'Estat.