FORMACIÓ I EMPRENEDORIA | 21/01/2011  RuralCat

L'ECA de l'Empordà inaugura el curs d'emprenedoria en fructicultura

Aquesta setmana ha començat a l'Escola de Capacitació Agrària (ECA) de l'Empordà, el nou curs d'emprenedoria en fructicultura que el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural realitza conjuntament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).

poma_pera_cont_21_01_11

 

Aquesta és la segona emprenedoria en fructicultura que fa el Departament i la segona emprenedoria que acull l'ECA de l'Empordà, que ja va ser la seu de l'emprenedoria en vitivinicultura i cellerisme l'any 2008.

 

En l'emprenedoria en fructicultura hi participen 23 joves fructicultors de les comarques gironines que rebran, al llarg de les 280 hores lectives, una formació empresarial transversal que s'estén en els àmbits de les habilitats personals, l'economia tècnica i productiva, la fructicultura, la normativa de l'empresa i la comercialització fructícola. També es realitzaran visites tècniques per així conèixer realitats d'altres zones i països.

 

La metodologia didàctica promou la interacció i el diàleg entre el fructicultor i l'expert per tal d'aprofundir i trobar solucions a les problemàtiques que els afecten en el seu dia a dia.

 

El Departament i la FCAC compten amb la col·laboració dels diferents representats del sector i agents del territori per a la confecció i desenvolupament del programa previst.