ASSOCIACIONS I COOPERATIVES | 21/01/2011  RuralCat

Neix Priordei, una nova marca d'oli verge extra del Priorat

Priordei és un nou projecte oleícola que neix gràcies a l'associació entre Copaga i la cooperativa andalusa Hojiblanca per comercialitzar l'oli verge extra i l'olivada del Priorat. L'objectiu d'aquest projecte oleícola és cooperar i trobar punts en comú amb altres empreses per tirar endavant projectes competitius i de futur.

olivera_cont_21_01_11

 

En una primera fase, Priordei produirà un total de 150.000 litres d'oli, que s'obtindran de 570.000 quilos d'oliva arbequina proporcionats per la Cooperativa Agrària de Margalef. El seu objectiu és oferir olis i olivada gourmet que siguin referents en qualitat i excel·lència, innovació i disseny.

 

L'acte de presentació de la marca Priordei ha tingut lloc aquesta setmana a Barcelona, i l'ha presidit Josep Maria Pelegrí, conseller del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. El conseller ha animat al sector oleícola català a fer compatible l'activitat empresarial amb el medi natural, i ha afegit que amb els nostres actius es poden trobar "vies per aportar progrés al món rural sense necessitat d'entrar en subvencions o estratègies insostenibles a llarg termini".

 

 

Informació relacionada