REG | 18/09/2017  RuralCat

L'Oficina del Regant forma professorat de les EA

Cada any, l'Oficina del Regant imparteix un curs destinat al professorat de les Escoles Agràries per parlar de noves tecnologies en reg i diferents aspectes en la millora de l'eficiència en reg. Enguany la temàtica ha estat la programació del reg i la humitat al sòl.

Imatge del Curs de programació i humitat al sòl per a professors. Font: OdR

Imatge del Curs de programació i humitat al sòl per a professors. Font: OdR

El passat 6 de setembre, es va impartir una sessió de formació destinada a professors d’escoles agràries del DARP. El curs es va basar en un treball pràctic a l’aula i a camp i va tenir com a objectiu exposar quins mètodes hi ha per mesurar la humitat del sòl i altres mètodes de mesurament de les necessitats dels cultius, i també com utilitzar aquesta informació per fer una programació correcta de reg en diferents cultius. L’Albert Rosselló de l’empresa SAF, amb una llarga experiència en l’assessorament del reg a través de sondes d’humitat al sòl, va impartir aquesta sessió formativa.

Van assistir a aquesta sessió de formació una desena de professors d’Escoles Agràries del DARP que van valorar molt positivament l’aprenentatge adquirit per després poder-lo transferir a l’alumnat dels cicles agraris de les Escoles Agràries del DARP.

Cada any,l’Oficina del Regant (EA de Tàrrega) imparteix un curs destinat al professorat per parlar de noves tecnologies en reg i diferents aspectes en la millora de l’eficiència en reg.
 

Informació relacionada