FORMACIÓ I EMPRENEDORIA | 27/01/2011  RuralCat

Es presenta el programa de l'emprenedoria en vaquí de llet

L'edifici El Sucre de Vic ha acollit la presentació del curs d'emprenedoria en vaquí de llet, que començarà aquest mes de març i té una durada de 280 hores lectives. Uns 27 ramaders, escollits pel seu perfil professional, es podran beneficiar d'aquesta acció formativa.

presentació_cont_27_01_11

Acte de presentació de l'emprenedoria en vaquí de llet. Font: DAAM.

 

L'emprenedoria en vaquí de llet es realitzarà a l'edifici El Sucre, un dia per setmana. El seu programa s'ha confeccionat en col·laboració amb diferents entitats representatives del sector i del territori, i consta de quatre grans blocs: formació personal (40 hores), gestió tècnica i econòmica (115 hores), producció al sector del vaquí de llet (72 hores) i el cooperativisme i l'agricultura en grup (53 hores). La coordinació la durà a terme l'Escola de Capacitació Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners.

 

A l'acte de presentació han assistit uns 60 ramaders, provinents principalment de la comarca d'Osona i La Selva. També ha participat Jaume Sió, subdirector general d'Innovació Rural del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Josep Erra, president de la Cooperativa Plana de Vic i cap de branca de pinsos de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), i Mercè Vidal, regidora d'Economia i Medi Ambient de l'ajuntament vigatà.