FORMACIÓ I ALIMENTACIÓ | 03/02/2011  AlimenCat

Entrega del premi del Joc dels aliments d'Expojove

Aquesta setmana s'ha lliurat el premi del Joc dels aliments a Judit Roca Padrosa, estudiant de l'IES Vallvera de Salt. L'alumna es va convertir en la guanyadora del concurs, organitzat per l'escola de capacitació agrària (ECA) de l'Empordà durant la fira Expojove, després de contestar correctament a una pregunta sobre seguretat alimentària.

expo_cont_03_02_11

A la fira Expojove els joves podien trobar informació sobre les diferents possibilitats de formació. Font: DAAM

 

El cap d'estudis de l'ECA de l'Empordà, Sergi Altarriba, ha estat l'encarregat de lliurar el premi a l'afortunada en el seu institut. A més, el centre ha estat premiat amb un lot de llibres sobre els aliments de Catalunya.

L'ECA de l'Empordà va participar a la fira Expojove, que va tenir lloc a Girona el passat mes de gener, presentant el cicle formatiu de grau superior Processos i qualitat en la indústria alimentària, que imparteix conjuntament amb els centres de recerca alimentària IRTA i CENTA, essent l'única escola de la província que ofereix aquests estudis.

A l'estand de l'ECA es realitzava un taller diari de tall de pernil juntament amb el Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de la província de Girona, i es convidava a la participació dels estudiants en el Joc dels aliments. Un dau de grans dimensions donava l'oportunitat de contestar una pregunta sobre alguns dels temes proposats: seguretat alimentaria, indústries alimentàries, nutrició, elaboració de productes alimentaris....Totes les butlletes dipositades a la urna van participar, el darrer dia de la fira, en el sorteig d'un lot de productes alimentaris del país.
 

Informació relacionada