FORMACIÓ | 04/10/2017  DARP

L’Escola Ekverias visita l’Escola de Viticultura i Enologia

Un grup de joves de l’escola grega Ekverias, que estudien un cicle formatiu en “Agricultura ecològica i turisme rural”, han visitat l’Escola d’Espiells i diferents empreses elaboradores de vi i cava del Penedès

Els estudiants  de l’Escola Ekverias. Font: DARP

Els estudiants de l’Escola Ekverias. Font: DARP

L’Escola de Viticultura i Enologia ‘Mercè Rossell i Domènech’, va rebre el passat dimarts 26 de setembre, un grup d’estudiants de la població de Veria, al nord de Grècia.

Els estudiants de l’Escola Ekverias són joves agricultors que provenen d’explotacions amb vinya, oliveres i presseguers (cultius predominants a la seva regió) i cursen un cicle formatiu en “Agricultura ecològica i turisme rural”.

Convidats per l’IRTA, van visitar el Penedès i van conèixer diferents empreses elaboradores de vi i cava, com el Consell Regulador de la D.O. Penedès, l’Incavi i Enoturisme Penedès. 

A l’Escola d’Espiells van poder veure les instal·lacions docents, la vinya i el celler. També es van interessar molt per la formació que ofereix el centre i per la seva participació en la verema i en el cultiu ecològic de la vinya i l’olivera a casa nostra.

La visita va concloure amb un brindis amb cava de l’Escola.

Informació relacionada