SECTOR FRUCTÍCOLA | 08/02/2011  RuralCat

Indulleida es consolida com a empresa transformadora

Quatre noves empreses especialistes en taronja, albercoc i préssec han formalitzat la seva entrada a l'accionariat d'Indulleida. Aquestes empreses i cooperatives fructícoles procedeixen de Múrcia, València i Albacete i ja eren proveïdores habituals de la indústria transformadora lleidatana.

fruita_cont_08_02_11

 

Indulleida és una societat dedicada a la fabricació de derivats de fruites, situada a l'Alguaire, que transforma cada any 200.000 tones de fruita fresca aproximadament, i és un dels grups més importants de l'Estat dedicat a la fabricació i distribució de semielaborats de sucs de fruites.


L'entrada a l'accionariat de la cooperativa Agra de Calasparra (Múrcia), Agrària Nostra Senyora de Oreto de l'Alcúdia (València), Pedralba Vinícola Societat Cooperativa de Pedralba (València), i l'empresa SAT Productores de Albaricoque de Albacete (Hellín), ha fet que Indulleida es consolidi encara més com a empresa transformadora a l'àrea mediterrània, ja que compta amb més de 140 accionistes i més de 15.000 agricultors.


També cal destacar que els nous accionistes estan qualificats com a organitzacions de productors (OP) i podran gaudir dels avantatges econòmics dels fons operatius de la UE en participar a l'Associació d'OP Indulleida, que es va constituir i va iniciar la seva activitat l'any 2009.
 

Informació relacionada