ALIMENTACIÓ | 06/10/2017  RuralCat/DARP

El Laboratori Agroalimentari participa a Expoquimia

El Laboratori Agroalimentari ha presentat a la "XV Jornada de Anàlisis Instrumental" (JAI), quatre pòsters sobre els últims desenvolupaments realitzats en l'àmbit de residus i de pigments.

El Laboratori Agroalimentari ha participat a Expoquimia amb la presentació de quatre pòsters. Font: DARP

El Laboratori Agroalimentari ha participat a Expoquimia amb la presentació de quatre pòsters. Font: DARP

Del 2 al 6 d'octubre es celebra Expoquimia, la trobada internacional de la química, a Barcelona. En el marc de la fira es desenvolupa la "XV Jornada de Anàlisis Instrumental" (JAI), on es donen a conèixer les últimes investigacions en el camp de la química analítica i és un punt de trobada dels professionals d'aquest sector.

El Laboratori Agroalimentari hi ha participat amb la presentació dels quatre pòsters següents que representen els últims desenvolupaments realitzats en l'àmbit de l'anàlisi de residus i de pigments:

  • Development and validation of a method for the analysis of beta-agonists in hair by LC-MS/MS.
  • Validation of and ongoing analysis of the multiresidue method for finding and quantifying 130 pesticides in flowers, leaves and tree trunks by LC-QQQ and GC-QQQ.
  • Development and validation of an analytical method for determinin organochlorine pesticides in animal feed by GC-MS/MS.
  • Armospheric pressure ionization of pigments and dyes in edible oils.

Amb aquesta participació el Laboratori dona a conèixer el seu treball i està representat en un fòrum de reconegut prestigi en el camp analític.