FORMACIÓ PRESENCIAL | 28/02/2011  RuralCat

Nous seminaris d'emprenedoria en viverisme

Ja s'ha publicat el programa dels nous seminaris d'emprenedoria en viverisme, que tindran lloc a l'Escola de Capacitació Agrària Forestal (ECAF) de Santa Coloma de Farners, durant els mesos de març, maig, juny i juliol de 2011.

viverisme_cont_28_02_11.jpg

Font: DAAM.

 

Aquests seminaris tenen per objectiu mantenir el treball de grup fet durant el curs d’emprenedoria i permetre donar resposta als nous reptes en la gestió del viver. Tan mateix, estan dirigits principalment a aprofundir en diferents aspectes tècnics i innovacions en el conreu de les plantes i gestió del viver per optimitzar la seva producció. Un dels seminaris tractarà de les diferents estratègies de venda.
 

Acte de cloenda de l’Emprenedoria en viverisme

 
El dimecres 30 de març de 2011, tindrà bloc l’acte de cloenda de l’Emprenedoria en viverisme, a la ECAF de Santa Coloma de Farners. Durant el matí es lliuraran els diplomes als 24 joves emprenedors en viverisme que han finalitzat aquest curs de 300 hores.
 
Les persones emprenedores són les que fan de la innovació el seu aliat i el seu instrument per a portar a terme les seves iniciatives. Per això i perquè el sector agrari necessita aquestes persones motor del canvi, s’ha realitzat aquest curs dins del projecte específic de joves emprenedors, amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).