FORESTAL | 09/10/2017  RuralCat

Setmana del bosc i la fusta a Catalunya

Aquest mes es celebren la III Setmana de bosc (del 4 al 15 d'octubre) i IV Setmana de la Fusta de Catalunya (del 19 al 29 d'octubre)

Detall del programa de la III Setmana del Bosc

Detall del programa de la III Setmana del Bosc

La III Setmana Bosc, que es celebra a Sant Celoni i la Batllòria (del 4 al 15 d'octubre), està organitzada per l'Ajuntament de Sant Celoni, el Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny, l'Associació de Propietaris del Montnegre i el Corredor, i l'Intitut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB i l'ICTA. L'objectiu principal de la Setmana és divulgar i apropar el món forestal a la societat, tenint en compte la situació geogràfica de Sant Celoni, enmig de dos grans parcs, i aconseguir sensibilitzar sobre la importància del bosc i el món forestal.

Per altra banda, els bons resultats del sector, la demanda de les empreses i la participació en les edicions anteriors, fan possible la celebració de la IV edició de la Setmana de la Fusta de Catalunya . Del 19 al 29 d'octubre, podeu descobrir la riquesa d'un sector immens i en constant creixement, participar en esdeveniments tècnics, socials i empresarials a ciutats i espais inigualables on trobareu més de 300 empreses i entitats.