RURALCAT 2011 | 14/03/2011  RuralCat

Novetats de març en el web de RuralCat

RuralCat ofereix a partir d'ara a tots els usuaris la possibilitat de traduir automàticament a qualsevol idioma els continguts del portal, una major integració amb les xarxes socials i el servei d'avisos de baixes temperatures millorat. Aquestes tres innovacions s'inclouen en el pla de novetats i millores previstes en el web que es duu a terme durant el 2011.

ruralcatnovetats2011cont.jpg

 

La primera novetat de març és la possibilitat d’escollir l’idioma dels continguts de RuralCat. Per fer-ho, l'usuari només haurà de dirigir-se al marge superior dret del web i triar l’idioma desitjat al quadre de selecció.

Pel que fa a les xarxes socials, aquestes s'han augmentat i gràcies a un nou conjunt de possibilitats que permet la relació amb les més conegudes, com són Facebook o Twitter, també es permet l'accés a la resta de xarxes socials, com Delicious, Myspace, Messenger i d’altres.
 
                                              
 
 
 
Durant el mes de març es posarà en marxa la campanya d’avisos de baixes temperatures. Totes aquelles persones interessades en donar-se d'alta en aquest servei ho podran fer a través de l'apartat "Servei SMS" disponible dins l’àrea de membres.
 
RuralCat, la comunitat virtual agroalimentària i del món rural promoguda pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), i amb més de 15.000 usuaris inscrits, preveu incorporar més millores i novetats sobre les quals s'informarà puntualment.