CAMPANYA DE REG 2011 | 16/03/2011  RuralCat

Comença la campanya de les recomanacions de reg a RuralCat

Des del 22 de març fins al 19 d'octubre de 2011 podreu rebre per correu electrònic i/o sms les dosis de reg recomanades per als vostres cultius i jardins, tots els dimarts i sense cap cost al vostre càrrec. Els que ja sou usuaris, rebreu la informació específica per a cadascuna de les parcel·les que teníeu donades d'alta. Els nous usuaris interessats hauran d'introduir les parcel·les a l'Eina de Recomanacions de Reg en Agricultura del nostre portal.

reg_cont_16_03_11.jpg

 

L'Eina de Recomanacions de Reg en Agricultura està en funcionament des de l'any 2005 i compta amb més de 700 usuaris. Durant la campanya de reg en agricultura s'envien més de 8.000 sms i 35.000 correus electrònics als usuaris de l'eina que prèviament han introduït totes les dades de les parcel·les dels seus cultius.

Paral·lelament es preparen els quadres de recomanacions de reg personalitzats per a cada província. Aquests quadres es confeccionen per a les estacions meteorològiques més representatives de les zones de reg de la província i per als cultius amb més importància en superfície. Aquests quadres són enviats setmanalment als diaris que col·laboren en aquesta estratègia -Segre, La Mañana i Bon Dia- i a les llistes de distribució d'usuaris interessats en rebre aquesta informació. També es poden consultar a l'Eina de Reg en Agricultura de RuralCat.

 

Com donar-se d’alta

 

Per rebre la dosi de reg corresponent als vostres cultius només cal que us doneu d'alta a www.ruralcat.net i entreu a l'apartat de Factors de Producció / Reg / Eines i recomanacions de reg. Només seguint tres passos haureu introduït les dades necessàries per rebre cada dimarts la dosi o hores de reg per a tots els sectors que vulgueu.

Aquest servei de recomanació de reg i d'altres estratègies de formació i transferència tecnològica en reg es porten terme des de l'ECA de Tàrrega, que pertany al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).