FINS AL 19 D'ABRIL | 25/03/2011  RuralCat

Obert el termini per subministrar formatge de cabra a persones necessitades de la UE

S'ha obert el termini de licitació per subministrar i distribuir formatge de cabra a les persones més necessitades de la Unió Europea. Mitjançant aquest anunci, publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea, més de 600.000 quilos d'excedents de llet de cabra podran ser retirats del mercat amb destinació a aquest pla d'ajuda. El termini de presentació finalitzarà el dia 19 d'abril de 2011 i l'obertura pública de les proposicions econòmiques tindrà lloc el 9 de maig.

formatge_cont_25_03_11

Font: MARM.

 

La retirada dels excedents de llet de cabra es podran fer servir per elaborar gairebé 3.260 tones de formatge barreja curats, un producte que abans no estava inclòs per poder escollir en les ajudes comunitàries, que compten amb un pressupost aproximat d'1,66 milions d’euros.

Aquesta mesura s'emmarca en la nova versió del "pla d'acció per a la llet de cabra", del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM), que es va presentar prèviament als representants del sector cabrum de llet el passat mes de gener. En aquesta versió del pla de mesures es complementa les ja iniciades en el 2010, entre elles la que s’acaba de posar en marxa.

Tots aquells interessats poden ampliar la informació a la pàgina web del FEGA, on es troba disponible el plec de clàusules administratives i tècniques que regeixen la contractació.