REG | 01/11/2017  RuralCat

L’Oficina del Regant renova el seu web i finalitza la campanya de recomanacions

Aquest mes d’octubre ha finalitzat la campanya de recomanacions de reg per als usuaris de Ruralcat, excepte per a aquells que tenen programats cultius de cítrics. L’Oficina del Regant també estrena un nou disseny web.

Des de l’Oficina del Regant- Ruralcat donem per finalitzada la campanya de reg 2017 i, per tant, d’ara en endavant, no s’enviaran els correus electrònics amb les recomanacions de reg als usuaris registrats. Tampoc es publicaran als diaris els quadres de recomanacions de les diferents zones d’influència.

El servei tornarà a estar operatiu el març de l’any vinent (2018) i, de manera automàtica, tornareu a rebre setmanalment els correus electrònics pels conreus configurats. Pel cultiu dels cítrics es seguiran rebent les recomanacions de reg fins al final de la campanya del cultiu.

Cada any es van afegint millores a l’Eina per donar recomanacions de reg més ajustades a la vostra realitat. Per aquest motiu us animem a que reviseu les vostres parcel·les i les torneu a programar si és necessari.

També us volem recordar que l’Eina encara es pot consultar setmanalment per als cultius que ho necessitin.

 

Nova imatge de l’Oficina del Regant

 

Aquest mes d’octubre també s’ha renovat la imatge del web de l’Oficina de Regant, amb un disseny més àgil i intuïtiu.

A l’inici, es poden veure a cop d’ull les darreres notícies i activitats; a més, es pot accedir a les seccions de Formació en reg, Transferència, ProgramacióInformació i Recursos, així com a la bústia de consultes i el SimulaReg.

En aquest nou format, destaca el tractament documental de les publicacions. A l’apartat d’Informació (accessible des del bàner de fitxes tècniques, ubicat al menú superior del web) s’han reunit i endreçat totes: fitxes tècniques, dossiers tècnics, butlletins, articles, memòries anuals i altres publicacions relacionades amb l’Oficina i l’àmbit del reg i dels regants.