COMUNITAT | 21/10/2009  Ruralcat

Vols veure les cares de RuralCat? Mira l'espai Qui Som

La comunitat de RuralCat ha millorat l'espai "Qui som", perquè puguis conèixer als altres usuaris i veure les seves fotografies. Aquesta eina et permet crear xarxes de contactes amb persones que tinguin els mateixos interessos.

Mòdul Qui Som

Mòdul Qui Som

El nou mòdul "Qui som" està situat a la pàgina d¿Inici de la intranet, una vegada l¿usuari ha entrat amb les seves claus d¿accès. En aquest mòdul l¿usuari pot visualitzar un recull de fotografies dels usuaris que es va actualitzant periòdicament. Fent clic a sobre de cadascuna de les fotos s¿obre la fitxa de l¿usuari, amb informació sobre el seu currículum i àrees d¿interès. Des de la fitxa podem afegir l¿usuari a la nostra xarxa.

Actualitza la teva fitxa per trobar usuaris afins

La comunitat RuralCat és un espai que ens permet trobar persones amb els mateixos interessos i iniciar col·laboracions o intercanvis de coneixement. Perquè els altres usuaris et puguin trobar i conèixer millor et recomanem que completis la teva fitxa d¿usuari, especialment els següents camps:

  • Fotografia
  • El meu currículum
  • Professió
  • Estudis
  • Àrees d¿interès

Com s¿actualitzen aquestes dades?

  1. Entra al teu espai de RuralCat introduint el teu usuari i la teva clau a Àrea de membres.
  2. Entra al menú El meu perfil / Informació personal. Des d¿aquest apartat podràs pujar la teva fotografia. La imatge ha de tenir format jpg, amb una mida recomanada de 83 x 100 píxels i un pes menor de 128KB.
  3. A continuació podràs omplir el teu currículum, dividit en dades personals, formació i dades professionals.
  4. En tercer lloc, has d¿escollir en el desplegable quines són les teves àrees d¿interès.
  5. Finalment et recomanem que entris a l¿apartat El meu perfil /Les meves dades / Canvi de Dades Personals / Dades addicionals de RuralCat i revisis que els camps Estudis i Professió són correctes.

 

Aviat estarà disponible el Mapa d¿usuaris de RuralCat

Durant les properes setmanes es posarà a disposició dels membres de la comunitat RuralCat un mapa interactiu que permetrà cercar dins la base de dades d¿usuaris, persones que tinguin una sèrie de característiques professionals i àrees d¿interessos.

Mapa d¿usuaris de RuralCat

Mapa d¿usuaris de RuralCat

El mapa permetrà cercar als professionals per dos criteris: àrea d¿interès o professió, i a continuació es podrà filtrar els resultats per comarca. Per tal que pugueu trobar persones per ampliar la vostra xarxa, us recomanem que actualitzeu la vostra fitxa com s¿explica més a dalt.

 

Encara no ets usuari registrat?

 

Si encara no ets usuari registrat del portal, et recordem que per donar-se d'alta a RuralCat, només s'ha d'omplir el següent formulari. El registre és totalment gratuït i una vegada t¿hagis registrat, tindràs accés a diversos serveis com correu electrònic, cursos de formació per internet, eines de suport per a l¿agricultura i la ramaderia, fòrums i molts altres.