NOVETATS 2011 | 19/07/2011  RuralCat

Les teves fotografies es poden veure a RuralCat

T'agrada fer fotos? Voldries que es publiquessin? Ruralcat t'ofereix la possibilitat de fer-ho d'una forma senzilla i ràpida. Aprofitant que l'estiu és una època idònia per sortir amb la càmera, RuralCat reobre el seu apartat "Àlbum de fotos", amb una nova presentació millorada. Afegeix les teves imatges del camp, dels animals, de la feina i de la vida rural, a la nostra galeria. T'hi esperem!

ruralcatnovetats2011cont.jpg

 

Trobaràs l’apartat “Àlbum de fotos” al menú de l’esquerra i pots enviar-nos les teves fotos directament al correu redaccio@ruralcat.net. Només has de tenir en compte que:
 
  • Les imatges no poden excedir els 4MB.
  • Has d’incloure les següents dades: nom, cognoms, lloc i data on va ser feta la fotografia i una petita descripció (una línea o dues) del contingut.
 
Anima’t i forma part del nostre àlbum fotogràfic on, des del 2005, es pot anar seguint l'evolució dels paisatges i els cicles biològics a través de les diferents galeries que ordenen les imatges de forma cronològica.
 

RuralCat més a prop teu

2011 és un any de millores a Ruralcat. Ara us presentem aquesta renovada galeria i ben aviat el nou espai de participació “En saps prou?”, on es posaran a prova els nostres coneixements sobre el sector agroalimentari. Aquest són dos exemples de l’aposta del portal per la interacció amb la seva comunitat i el públic en general, que ja es va veure reforçada amb l’inclusió de l’accés a més xarxes socials des del contingut de les seves notícies i l’obertura de les “Subscripcions a Sectors d'Interès" del Pla Anual de Transferència Tecnològica.
 
També aprofitem per agrair-vos l’èxit d'una de les darreres novetats del portal, el nou apartat d’Agrometeorologia, desenvolupat juntament amb el Servei Meteorològic de Catalunya.