El DAAM convoca el Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2011
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha convocat el Premi al millor jove artesà alimentari innovador per a l'any 2011, dotat amb 4.000 euros. El termini per presentar la candidatura finalitza el proper 15 de setembre. L'òrgan instructor del premi és el Servei de Promoció de la Qualitat Agroalimentària.
Les persones participants han d'haver treballat en la recerca i desenvolupament de nous productes artesans alimentaris, incorporat noves tècniques d'elaboració, millorat la imatge dels productes, implantat noves vies de comercialització o recuperat i divulgat productes artesans alimentaris tradicionals de Catalunya, i haver obtingut, com a conseqüència d’aquestes actuacions, resultats beneficiosos pel que fa a la qualitat, la bona imatge i la competitivitat de les produccions artesanes alimentàries.
- Ser menor de 40 anys en l'any de la convocatòria.
- Disposar del carnet d'artesà alimentari.
- Desenvolupar l'activitat en una empresa artesanal alimentària reconeguda per l'Administració.
Innovar la tradició
Informació relacionada
- PREMI 2010 El DAR premia Hèctor Galizia com a Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2010
- PREMI 2009 El pastisser Lluís Estrada Canal, guardonat com a millor jove artesà alimentari innovador 2009
- PREMI 2009 "Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
- ORDRE AAM/156/2011, de 12 de juliol
- ORDRE ARP/81/2003, de 21 de febrer