COOPERATIVISME | 25/07/2011  RuralCat / FCAC

Fusió de les cooperatives CAC i COAGSA

La fusió de les cooperatives Agrària Comarcal del Vallès (CAC) i Agrària de Sabadell i Comarca (COAGSA) ha estat aprovada per les assemblees generals de les dues cooperatives. Aquesta fusió es concreta en l'absorció de COAGSA per part de la CAC i la cooperativa resultant aglutinarà un 75% del total de producció de mongetes del ganxet acollides a Denominació d'Origen Protegida que es fa a Catalunya.

agrobotllerona_25072011_cont.jpg

Agrobotiga de Llerona, Les Franqueses. Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

 

A més, la cooperativa resultant gestionarà 3 grans agrobotigues per tal de proveir al consumidors de la zona de productes agroalimentaris de qualitat i produïts en el territori. En concret, al Vallès Oriental es mantindran oberts els punts de venda que ja estan en funcionament a Llerona – Les Franqueses (on l’agrobotiga està situada dins de l’autoservei Camp Verd que ocupa una extensió de 1.500 metres quadrats) i a Vilanova del Vallès. Al punt de venda de Sabadell, es preveu fer una readaptació per millorar la qualitat del servei als clients del Vallès Occidental.
 
Ubicada a la plana agrícola més important del Vallès, la nova cooperativa donarà tot tipus de serveis i subministres als professionals de l’agricultura i la ramaderia. A més de millorar el servei als socis, amb la fusió es pretén fer més rendible l’activitat empresarial i preservar el patrimoni cooperatiu.