MERCATS INTERNACIONALS | 28/07/2011  AlimenCat/DAAM

Noves experiències a Export.cat

TV3 estrena dissabte la segona temporada del programa Export.cat, dedicat als productes catalans de qualitat, i promogut per iniciativa del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb el suport de les Diputacions de Lleida i Barcelona, ACC1Ó i l'empresa Actel.

mongeta_ganxet_cont_28072011.jpg

Les mongetes del ganxet són les protagonistes d'un capítol. Font: DAAM.

 

 
El seu principal objectiu és difondre els productes catalans de qualitat entre els consumidors de Catalunya, i donar a conèixer el paisatge, el territori i els elaboradors de diferents productes alimentaris. Es posen en valor els aliments elaborats a Catalunya observant quina és la seva presència en les vides de persones que són a milers de quilòmetres del nostre país.
 
Aquesta segona temporada s’emetrà cada dissabte i diumenge a les 20:30 hores, a partir del 30 de juliol, i consta de 13 capítols de 25 minuts cadascun, que guien l’espectador per països d’arreu del món seguint el rastre de productes catalans de qualitat.
 

Els capítols que es podran veure són:

 
  • Les clementines, de les Terres de l’Ebre a Dublín.
  • La gamba, de Palamós a Singapur.
  • El caviar aranès a Dubai.
  • Les ametlles, de Tàrrega a El Caire.
  • El pernil, de Girona a Rio de Janeiro.
  • Les mongetes del ganxet, de Sabadell a Brussel·les.
  • Les carxofes del Llobregat, de Sant Boi a Cancun.
  • El cava, d’Òdena a Miami.
  • La fruita de Lleida, de Lleida a Berlin i Dortmund.
  • La carn de guatlla, de Juneda a París i Tolosa.
  • Els calçots de Valls, de Valls a Roma.
  • La cervesa, de Sant Miquel de Balanyà a Copenhaguen.
  • Especial productes catalans a Hollywood.

 

Informació relacionada