DIVULGACIÓ | 05/05/2009  Ruralcat

Un nou web difondrà les qualitats nutricionals de la carn

El Servei d'Informació Nutricional sobre la Carn ha posat en marxa el portal informatiu "Carn i Salut" amb l'objectiu de donar a conèixer les qualitats nutricionals de les carns de boví, oví i caprí, porcí i els seus productes derivats.

Portal informatiu 'Carn i Salut'

Portal informatiu 'Carn i Salut'

Com reconeixen fonts del Servei d'Informacio Nutricional sobre la Carn, entre els principis fundacionals destaca la voluntat d'oferir informació contrastada i avalada sobre l'aportació de la carn i els derivats carnis en la dieta. En aquest sentit, també assenyalen que la informació publicada a Carn i Salut no només permetrà conèixer el valor nutricional dels productes carnis, sinó també eliminar falsos mites i prejudicis sobre aquests productes i situar de manera "correcta" el paper de la carn en el context d'una dieta equilibrada.

 

Notícies, informació nutricional i receptes equilibrades

 

Els usuaris que entrin en aquest nou portal informatiu trobaran una variada gamma de serveis que inclou notícies sobre la carn i la salut, entrevistes a especialistes nutricionistes, informació nutricional, receptes equilibrades amb productes carnis i propostes de menús per a cada estació de l'any. A més, el web ofereix un recull de dades sobre el sector així com sobre productes de qualitat controlada i certificada. Recordem que el Servei d'Informació sobre la Carn està format per professionals de la salut (com dietistes, nutricionistes, tecnòlegs d'aliments) i metges de diverses especialitats, així com per experts de la indústria alimentària.