ECONOMIA I SOSTENIBLITAT | 17/08/2011  RuralCat

Guia d'experiències professionals en l'economia verda a Lleida

El Centre Forestal Tecnològic de Catalunya (CTFC) ha editat una Guia d'experiències professionals en el sector de l'economia verda de la demarcació de Lleida. Les experiències recollides a la guia són molt diverses i van des del conreu o la ramaderia ecològica fins a un fotògraf de natura, passant per les energies renovables i l'assessorament mediambiental i centre educatiu.

guiaverda_cont_17082011.jpg

Coberta de la guia. Font: CTFC

 

 
El que tenen en comú les dotze iniciatives de la guia és que són petites i mitjanes empreses, moltes d'elles familiars, que es preocupen per fer una activitat respectuosa i preocupada per la conservació del medi ambient. La guia inclou entrevistes amb responsables de les diverses empreses que expliquen les seves experiències per tal de motivar a possibles emprenedors a invertir en un sector cada cop més important.
 
Aquesta iniciativa s'inclou dins del programa IMPULS, del Departament d'Empresa i Ocupació, per tal de donar a conèixer experiències empresarials sostenibles i animar a persones emprenedores a iniciar nous models de negoci que utilitzin els recursos de manera eficient i siguin socialment incloents.