RESULTATS ANUALS | 26/04/2009  Ruralcat

L'Observatori de la llet presenta l'informe del sector lleter 2008

L'Observatori de la llet (OL) ha publicat l'informe resum del sector lleter amb les dades de l'any 2008 que es va presentar a la darrera reunió de l'Observatori, celebrada a Vic el 21 d'abril de 2009. L'estudi recull les dades anuals de la gestió econòmica de les explotacions, els preus del sector, el consum, intercanvis comercials, el sector transformador i la cadena de valor afegit.

Productes lactis

Font: Observatori de la Llet (OL)

L'OL amb la xarxa d'explotacions de vaques de llet realitza la gestió tècnica i econòmica de l¿activitat lletera, i en base a aquestes dades elabora els informes. A més, aprofitant diferents fonts d¿informació posa a l¿abast dels membres de la Taula Sectorial de la llet aquelles dades i resultats que creu poden ser d'interès al sector, prèviament elaborades segons les funcions que té encarregades. Aquest darrer informe de l'Observatori de la llet inclou els següents documents:

Al llarg d'aquest any es completarà amb d'altres informes o estudis en marxa sobre les dades de 2008. Per a qualsevol consulta pot contactar amb els responsables de l'Observatori de la llet a l'adreça observatorillet@ruralcat.net.