PREVISIÓ AGENDA | 29/08/2011  RuralCat

Jornades i activitats del PATT de setembre de 2011

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) té previst realitzar 7 jornades tècniques, una jornada de camp i un seminari tècnic durant el mes de setembre arreu del territori català. Aquestes activitats s'emmarquen en el Pla Anual de Transferència Tecnològica 2011.

pattsetembre_cont_29082011

Font: DAAM.

 
A més de la formació i les activitats continuades al llarg de tot l'any, mensualment hi ha programades diverses jornades específiques per a cada sector agroalimentari. Podeu trobar tota la informació sobre el programa anual a RuralCat i al web del DAAM.
 
Per facilitar el recordatori d'aquestes activitats puntuals us subministrem un llistat que recull les jornades i els seminaris que es duran a terme aquest mes. Dins la informació de cada activitat, també disposeu de la data concreta o aproximada de celebració i de les dades de contacte de la persona responsable de la seva organització, per si necessiteu més informació.
 
Recordeu que les dates i el lloc de celebració de les jornades són susceptibles de modificació per part dels organitzadors. Per aquest motiu, i per tenir un coneixement més concret sobre cada activitat, us aconsellem que consulteu periòdicament l'apartat Agenda de RuralCat, on hi trobareu informació més detallada sobre les jornades, a més d'altres de noves que s'hagin programat amb posterioritat.