FORMACIÓ ON-LINE | 30/08/2011  RuralCat

El dia 6 de setembre s'obrirà la preinscripció d'un nou curs (TANCADA)

Des del 6 de setembre i fins el proper 18 de setembre, et podràs preinscriure a una nova edició del Curs bàsic de reg dins del programa de cursos per internet que ofereix el Servei de Formació Agrària a través de RuralCat.

ordinador_cont_06_05_11

 

Recordem que per preinscriure's als cursos cal estar donat d'alta com a usuari de RuralCat. Si encara no n'ets membre pots fer-ho durant aquesta setmana. Només cal que omplis el formulari corresponent. L'alta és totalment gratuïta.

 

Com realitzar la preinscripció   

     
Un cop t'hi hagis donat d'alta hauràs de seguir les indicacions que trobaràs a continuació per tal de sol·licitar el curs:
 
1. Entra a la teva àrea de membre i comprova que a la teva fitxa has introduït correctament les següents dades:
  • Adreça
  • Població
  • Codi postal
Pots comprovar aquestes dades des del menú El meu perfil/Les meves dades/Canvi de dades personals (pestanya Dades addicionals de RuralCat). Si falta alguna dada, introdueix-la i, a continuació, prem el botó Guardar.

 

 
2. Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú Formació/Catàleg de cursos per Internet.
 
 3. Cerca el curs al qual et vols inscriure. Comprova que la preinscripció està oberta. En el text del camp "Inscripció" diu "Inscriu-t'hi".
 
 4. Fes clic sobre "Inscriu-t'hi" per tal de realitzar la preinscripció.
 
 5. A continuació, apareixerà un missatge indicant que t'hi has preinscrit, i rebràs un correu electrònic al teu compte personal i al de RuralCat.
 
 6. Una vegada completat aquest procés, el Servei de Formació Agrària es posarà en contacte amb tu per indicar-te com has de finalitzar la inscripció.
 
 

Informació dels cursos per Internet

 

Bàsic de reg (Edició 17)

El curs té l'objectiu de donar a conèixer la importància del reg i d'evitar el malbaratament d'aigua per a la competitivitat de les explotacions agrícoles. Entendre les relacions entre el reg i la societat i entre el reg i el medi ha de servir per a conscienciar-se de la necessitat de fer un ús responsable de l'aigua que permeti la sostenibilitat dels regadius catalans a llarg termini.
 
El curs, que es farà a través d'internet a excepció d'una visita, té una durada de 50 hores. Començarà l'11 d'octubre i acabarà el 16 de desembre.
 
 
 La preinscripció al Curs de Fertilització agrícola s’ha tancat en arribar al màxim de places previstes.

 

 

 

També en format paper

 
Recordeu que per tal de facilitar la formació contínua dels professionals vinculats al sector agrari i al món rural, l'SFA també organitza els següents cursos a distància i en format paper: