SECTOR VITIVINÍCOLA | 31/08/2011  RuralCat

Neix el primer tast de vins 2.0

El Museu de la Vida Rural i el Consell de la Denominació d'Origen Conca de Barberà han posat en marxa la primera experiència de tast de vins a través de Twitter. L'iniciativa porta per nom vins&twitts i té com a objectiu fomentar el debat vinícola a l'entorn 2.0 per crear "una àgora on-line per parlar de vi", segons diuen els organitzadors.

vinstwitok_cont_31082011

Imatge del perfil de vins&twitts a Twitter.

 

La primera edició del vins&twitts es va celebrar el passat 26 d'agost i els organitzadors n'estan tan satisfets que ja preparen una segona edició, la data de la qual encara es desconeix. En la propera sessió comptaran amb un tast de vins de la DO Conca de Barberà i la presència d'un enòleg que el comentarà en directe a la xarxa.
 
Per comprovar el bon maridatge entre vins i noves tecnologies només cal enviar un correu electrònic al Museu de la Vida Rural, les inscripcions són gratuïtes, i assistir-hi amb l'ordinador, tablet, telèfon mòbil o el vostre dispositiu preferit per poder piular. L'avantatge d'un tast de vins 2.0 és que no cal ser-hi per seguir-ho, també ho podeu fer des de casa a través del compte de twitter @vinsandtwitts o de l'etiqueta #vins&twitts.