EMPRENEDORIA | 17/01/2018  RuralCat

Guia per a la creació d’un pla de participació digital d’empresa

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp acaba de publicar la Guia per a la creació d’un pla de participació digital d’empresa, amb l’objectiu que sigui una eina d’ajuda i suport per als emprenedors i les emprenedores del món rural de Catalunya.

Detall de la portada de la Guia per a la creació d’un pla de participació digital d’empresa

Detall de la portada de la Guia per a la creació d’un pla de participació digital d’empresa

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp  acaba de publicar la Guia per a la creació d’un pla de participació digital d’empresa, amb l’objectiu que sigui una eina d’ajuda i suport per als emprenedors i les emprenedores del món rural de Catalunya, on trobar respostes a dubtes i com a espai de reflexió pròpia en la seva interacció amb el món digital, tan important avui en dia per donar visibilitat i possibilitats d’èxit a molts dels projectes que el camp català allotja. Concretament, el document vol ajudar les persones emprenedores a dissenyar el seu propi pla d'estratègia digital.

La Guia és una iniciativa del projecte Start Up Rural a Catalunya, promogut pel Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp. Aquest ens és l’encarregat de la gestió dels fons europeus i catalans destinats a incentivar la diversificació del teixit productiu rural a Catalunya. En concret, el projecte Start Up es caracteritza pel seu esperit col·laboratiu, raó per la qual hi participen la majoria de Grups d’Acció Local de Catalunya