FERTILITZACIÓ | 12/02/2018  RuralCat

Noves taules de valors de conductivitat elèctrica del purí

L’Oficina de fertilització i tractament de les dejeccions ramaderes amplia el seu aparat de ‘Taules i dades’ amb els resultats dels estudis de caracterització de purins mitjançant conductímetres.

L’Oficina de fertilització i tractament de les dejeccions ramaderes ha afegit els resultats dels estudis de caracterització de purins mitjançant conductímetres al seu apartat de ‘Taules i dades’, on també pots trobar informació sobre la composició dels subproductes orgànics, els valors d'extraccions de nutrients de diferents cultius, i diverses estadístiques sobre consum de fertilitzants, costos de producció i balanços de fòsfor i nitrogen a Catalunya.

Les taules publicades són:

L’Oficina de fertilització i tractament de les dejeccions ramaderes és l’instrument del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, per posar a disposició dels usuaris la informació i eines necessària per tal de millorar la gestió de tots els productes amb valor fertilitzant que tenen com a destí final el sòl agrícola (dejeccions, fertilitzants químics, compostos, etc.).

El seu treball es centra en la millora de la gestió a la pròpia granja, el manteniment i evolució dels actuals sistemes de tractament de dejeccions ramaderes, el foment de millores en les pràctiques de fertilització i l’orientació en els tràmits administratius que hi estant relacionats. És per això que classifica la informació en tres grans blocs: Granja, Camp i Oficina.

Per a més informació pots contactar al correu electrònic fertilitzacio.daam@gencat.cat o al Telèfon 973 22 08 68.

 

Jornades tècniques de l’11 al 17 de febrer

El DARP publica la fitxa tècnica “La tòfona, un recurs econòmic en creixement”

El proper 11 de febrer s’obren les inscripcions a 5 cursos de formació a distància