REG | 20/02/2018  RuralCat

Concurs per al Dia Mundial de l'Aigua

“Aigua i sequera, el seu impacte i què fas tu per minimitzar-ne els efectes” és el lema del concurs multimèdia a les xarxes sobre el Dia Mundial de l’Aigua 2018, que organitza l'Agència Catalana de l'Aigua.

L’Agència Catalana de l'Aigua (ACA), com a administració de gestió pública de l’aigua a Catalunya, no vol deixar passar aquesta cita tant emblemàtica que es celebra el dia 22 de març, per tal de poder trobar un espai de participació activa on poder compartir les mirades particulars i/o col·lectives de tothom qui vulgui participar a la reflexió i la sensibilització sobre un element tan fràgil i vulnerable i, alhora, tant essencial per garantir la qualitat i la sostenibilitat del medi ambient al nostre país i el benestar i la qualitat de vida de les persones.

Aquest 2018 i mitjançant els espais de participació que són les xarxes socials de Instagram, Twitter i Youtube, l’agència proposa un concurs que consisteix en publicar fotografies i vídeos sobre el lema “aigua i sequera, el seu impacte i què fas tu per minimitzar-ne els efectes”. L’objectiu és que tothom pugui mostrar la seva visió de com està afectant la sequera als nostres rius, als embassaments i al medi, i sobre què podem fer cadascú de nosaltres en el dia a dia per ajudar a minimitzar-ne els efectes. Tot sota l’etiqueta: #acaWorldWaterDay2018