INNOVACIÓ | 23/02/2018  RuralCat

FoodTech Barcelona aposta per la innovació i l’emprenedoria

La 15a edició de FoodTech, el saló de maquinària, tecnologia, processos i ingredients per a la indústria d'aliments i begudes, se celebrarà del 8 a l’11 de maig a Fira de Barcelona. Enguany ha convocat uns premis per a projectes empresarials innovadors i emprenedors.

Foodtech Barcelona 2018 preveu reunir prop de 600 empreses de 31 països, coincideix amb la celebració del Livestock Fòrum (on es donaran a conèixer els últims avenços tècnics per granges ramaderes,) i ha convocat els premis Premis FoodTech Innova i FoodTech Emprèn.

Els Premis FoodTech Innova pretenen premiar i promocionar els projectes de les empreses dels àmbits de Maquinària i Tecnologia per a la Indústria Alimentària que hagin realitzat activitats extraordinàries d’innovació i creativitat. Com a requisit, els resultats s’han d’haver comercialitzat durant el període comprès entre les fires FoodTech (abans BTA) 2015 i FoodTech 2018, i han de ser exposats en els salons Tecnoalimentari o Tecnocàrnic de la fira FoodTech 2018. Aquest premis tenen quatre categories: Processos i transformació; Seguretat alimentària, Higiene i qualitat; Medi ambient, residus, ecodisseny i eficiència energètica; i Automatismes, elements sensors, control, logística i TIC’s.

El Premi FoodTech Emprèn està reservat a empreses de menys de tres anys d’antiguitat vinculades a alguna de les categories anteriors. El jurat seleccionarà 6 empreses que disposaran d’una àrea conjunta on poder exposar la seva innovació. Aquesta zona es distingirà de la resta de la fira amb la imatge de FoodTech Emprèn. S’atorgarà un sol premi a la millor de les propostes seleccionades.

El termini per presentar candidatures finalitza el 5 de març.

Informació relacionada