INNOVACIÓ | 05/03/2018  RuralCat

Selecció d’experts per a tres nous Grups de discussió de l’EIP-AGRI

L’Associació Europea per a la Innovació dedicada al sector agrari (EIP-AGRI) cerca experts per a tres nous Grups de discussió sobre nous pinsos per a porcí i aviram, protecció de la producció fructícola durant les gelades i reducció del malbaratament alimentari a les explotacions agràries.

EPI-AGRI

L’Associació Europea per a la Innovació (EIP), que forma part de l’estratègia europea de creixement i ocupació (Europa 2020), té per objectiu contribuir a assolir un creixement intel·ligent, sostenible i integrador. En concret, l’Associació dedicada al sector agrari (EIP-AGRI) treballa per a potenciar la competitivitat i sostenibilitat dels sectors agrari i forestal per tal d’aconseguir més i millors resultats amb menys recursos.

En el marc de l’EIP-AGRI, es conformen grups temporals d'experts encarregats de realitzar un balanç de la situació de diferents sectors o temàtiques. Identifiquen idees per a la recerca aplicada, posen en relleu possibles solucions als problemes identificats i proposen accions innovadores. Són els anomenats Grups de discussió (Focus Groups en anglès) i, fins ara, s’han posat en marxa un total de 24.

Recentment l’EPI-AGRi ha obert un termini, fins el dimarts 3 d’abril, per a la presentació de candidatures a tres nous Grups de discussió que treballaran els següents temes:

  • Nous pinsos per a porcí i aviram.
  • Protecció contra les glaçades a la producció fructícola.
  • Reducció del malbaratament alimentari a les explotacions agràries.

 

Els perfils de les persones que es cerquen per formar part d’aquests grups són: agricultors/es, assessors/es, científics/ques i altres actors rellevants. Les persones que presentin la seva candidatura han de poder expressar-se correctament en anglès.

Per a més informació sobre aquestes noves convocatòries podeu consultar el web de l’EPI-AGRI sobre els Grups de discussió.

 

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 23 al 29 de novembre

Catalunya comptarà amb la seva Estratègia de la Bioeconomia

El proper 23 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància