FERTILITZACIÓ | 08/03/2018  RuralCat

Full informatiu núm. 15 del Pla per a la millora de la fertilització agrària al Baix Ebre i Montsià

L’Oficina de Fertilització i Tractament de Dejeccions Ramaderes ha editat el Full informatiu núm. 15 del Pla per a la millora de la fertilització agrària al Baix Ebre i Montsià, dedicat a la fertilització de l’arròs en sembra en sec.

Una de les fotografies del Full informatiu núm. 15 del Pla per a la millora de la fertilització agrària al Baix Ebre i Montsià

Una de les fotografies del Full informatiu núm. 15 del Pla per a la millora de la fertilització agrària al Baix Ebre i Montsià

Aquest full informatiu ens explica en què consisteix la fertilització de l’arròs en sembra en sec, una tècnica que es contempla com una estratègia de lluita contra el cargol poma i pot aportar altres beneficis com ara la distribució homogènia de la llavor o la simplificació de la gestió de l’aigua en l’establiment del cultiu.

Tanmateix recorda que, per planificar i millorar la fertilització de les parcel·les, podeu consultar l’eina Fertiarròs al portal RuralCat.

 

L’Oficina de Fertilització i Tractament de Dejeccions Ramaderes

L’Oficina de Fertilització i Tractament de Dejeccions Ramaderes treballa juntament amb les universitats i els centres de recerca per optimitzar l’ús de les dejeccions ramaderes i altres fertilitzants, impulsant diverses actuacions que han acabat consolidant-se en la Xarxa de plans per a la millora de la fertilització agrària a Catalunya (PMFAC).

Des de l’Oficina pots accedir a tota la informació de la Xarxa PMFAC:

Recorda que a l’Oficina també trobaràs més informació per millorar la gestió de la granja i la fertilització al camp, així com orientació per fer els tràmits administratius d’oficina.

Per a més informació pots contactar al correu electrònic fertilitzacio.daam@gencat.cat o al telèfon 973 22 08 68.