AJUTS | 23/03/2018  Fons Europeus

Ajuts per accelerar startups del sector agrari o de la cadena alimentària

L’EIT (Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia) és una institució independent de la Unió Europea que vol impulsar la innovació i la emprenedoria a Europa. Així mateix, contribueix fortament amb els objectius del programa de recerca Horizon 2020.

L’EIT Food és un consorci paneuropeu que busca la innovació en el sector alimentari. MassChallenge és una xarxa global d’acceleradors (zero-equity) de startups. 

Actuant conjuntament (EIT Food i MassChallenge), aquest accelerador multilocal donarà suport a 40 startups durant un programa de 4 mesos. 

Les empreses seleccionades rebran:

  • L’oportunitat de guanyar 180.000€ en premis
  • Accés a tecnologia i mercats internacionals
  • Coaching i tutoria duts a terme per líders en el sector de l’alimentació i acadèmics de renom internacional amb coneixements específics per desenvolupar expertesa en la innovació alimentària

Horizon 2020 és el programa de finançament a la recerca i a la innovació més gran d'Europa. És l'instrument financer que permet el desenvolupament de la Unió per a la Innovació, una iniciativa d'Europa 2020, per a finançar iniciatives i projectes d'investigació i innovació, desenvolupaments tecnològics, projectes de demostració, etc. En conjunt l'objectiu d'Horizon 2020 és garantir l'avanç en la ciència, eliminar les barreres a la innovació i facilitar, tant al sector privat com al públic, el treball conjunt per a la innovació.

Informació relacionada