REG | 29/03/2018  OdR

Èxit del Seminari de gestió administrativa, jurídica i economicofinancera de l’OdR

Una trentena d’alumnes han valorat molt positivament aquest seminari organitzat per l’Oficina del Regant (OdR) per a gestors i persones que es troben a la junta de les comunitats de regants.

Un moment del seminari. Font: OdR

Un moment del seminari. Font: OdR

El Seminari de gestió administrativa, jurídica i economicofinancera  es va celebrar el passat dijous 8 de març i és una de les activitats del programa d’acompanyament en formació i transferència a les comunitats de regants que es va iniciar l’any 2016.

Els ponents d’aquest seminari van ser Carles Gabernet, d’Infraestructures.cat, i Josep Rossinach, economista i consultor de comunitats de regants. Gabernet va tractar la gestió administrativa i jurídica des d’un punt de vista general sense deixar de banda les noves normatives que afecten el dia a dia de les comunitats. Rossinach va parlar de la gestió econòmica. Ambdues ponències van establir un espai de debat i resolució de dubtes, que els participants han valorar molt positivament per a tractar temes més concrets i específics.

En aquest seminari van participat 30 alumnes, que en l’han valorat com a molt útil i recolzen la idea de generar més edicions i més adaptades a les diferents comunitats de regants.

Des de l’Oficina del Regant, amb la col·laboració de diferents experts en la matèria, es seguiran realitzant sessions de formació sobre temes d’interès per a les comunitats de regants perquè són molt ben valorades pels seus usuaris.

 

Informació relacionada