REG | 29/03/2018  OdR

Èxit del Seminari de gestió administrativa, jurídica i economicofinancera de l’OdR

Una trentena d’alumnes han valorat molt positivament aquest seminari organitzat per l’Oficina del Regant (OdR) per a gestors i persones que es troben a la junta de les comunitats de regants.

Un moment del seminari. Font: OdR

Un moment del seminari. Font: OdR

El Seminari de gestió administrativa, jurídica i economicofinancera  es va celebrar el passat dijous 8 de març i és una de les activitats del programa d’acompanyament en formació i transferència a les comunitats de regants que es va iniciar l’any 2016.

Els ponents d’aquest seminari van ser Carles Gabernet, d’Infraestructures.cat, i Josep Rossinach, economista i consultor de comunitats de regants. Gabernet va tractar la gestió administrativa i jurídica des d’un punt de vista general sense deixar de banda les noves normatives que afecten el dia a dia de les comunitats. Rossinach va parlar de la gestió econòmica. Ambdues ponències van establir un espai de debat i resolució de dubtes, que els participants han valorar molt positivament per a tractar temes més concrets i específics.

En aquest seminari van participat 30 alumnes, que en l’han valorat com a molt útil i recolzen la idea de generar més edicions i més adaptades a les diferents comunitats de regants.

Des de l’Oficina del Regant, amb la col·laboració de diferents experts en la matèria, es seguiran realitzant sessions de formació sobre temes d’interès per a les comunitats de regants perquè són molt ben valorades pels seus usuaris.

 

Informació relacionada

El més llegit

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes d’abril

Unió de Pagesos guanya les Eleccions Agràries de Catalunya amb el 55,04% dels vots

Publicat un nou visor amb dades sobre la capacitat agrològica dels sòls de Catalunya