MILLORES 2011 | 22/12/2011  RuralCat

La nova imatge de Ruralcat

Durant el 2011 RuralCat ha presentat diverses novetats, que culminen amb un canvi d'imatge que fa que el portal sigui més visual i fàcil d'utilitzar. El nou RuralCat s'aixeca sobre quatre pilars: "Informació", "Formació", "Eines i serveis" i "Comunitat"; acompanyats dels apartats "Transferència tecnològica" i "AlimenCat". A la portada es poden veure, a primer cop d'ull, els continguts més destacats en aquests àmbits.

ruralcatnovetats2011cont.jpg

 A la pàgina d’inici hi podem trobar l’actualitat més destacada: notícies, l’agenda de les properes jornades tècniques, recomanacions de cursos de formació, dossiers i documentació tècnica o els principals avisos fitosanitaris. Alhora també dona accés als ajuts i la normativa per a la gestió empresarial, així com a eines de reg i a enllaços de pàgines web d’interès general, les informacions més llegides o recomanades i l’enquesta de la setmana. Arran d’aquest nou disseny, els continguts multimèdia han aflorat per fer més visibles una selecció de vídeos del sector i les fotografies enviades per vosaltres, els usuaris.


Com a novetats, destaquen els apartats de “Comunitat” i “Transferència tecnològica”. Al primer, els usuaris es poden registrar i gaudir de diverses avantatges, com contactar en xarxa amb altres membres, accedir a subcomunitats temàtiques, a les aules de formació o biblioteques i sol·licitar altres serveis com els sms d’avisos i l’ús d’eines de gestió. “Transferència tecnològica” dóna a conèixer el conjunt d’actuacions impulsades des del DAAM tant en l'àmbit de la recerca com en el de la divulgació de coneixements i experiències vinculades al sector agroalimentari català. Aquest és un apartat imprescindible per a tots aquells que vulguin conèixer les jornades tècniques i altres activitats puntuals i com inscriure’s, o com es pot rebre informació personalitzada de cada especialitat o sector professional mitjançant la Subscripció als sectors d'interès del PATT. Al mateix temps, també podeu consultar els plans, projectes i programes d’innovació, recerca i col·laboració a llarg termini tant en l’àmbit nacional com l’internacional.