NOVETATS 2011 | 20/07/2011  RuralCat

"En saps prou?", nou espai de participació a RuralCat

RuralCat presenta un nou espai de participació per als seus usuaris i tots els internautes, a través del portal i les xarxes socials. De forma amable i lúdica, l'espai "En saps prou?" posa a prova els nostres coneixements del sector agroalimentari.

ruralcatnovetats2011cont.jpg

 Cada setmana els internautes hauran d’afrontar un enigma o repte diferent. Desprès de votar podran comparar la seva resposta amb altres resultats, en veure el percentatge de respostes rebudes en cada opció del menú. La setmana següent l’enigma serà resolt i se'n publicarà la solució.

 
Al portal, aquest nou espai es pot trobar a la banda dreta de la portada o pàgina d'inici, a sobre de les notícies més llegides. Sota el títol: “En saps prou?”, trobem la pregunta de la setmana, les opcions de resposta i el botó per votar. En l’últim requadre es podrà veure la solució a l’enigma de la setmana anterior. A més, el debat també estarà a les xarxes socials, Facebook i Twitter, on podeu deixar com sempre comentaris i altres valoracions sobre el tema.
 

RuralCat més a prop teu

2011 és un any de millores a Ruralcat. Ara inaugurem aquest nou espai de participació, i fa poc us presentàvem la renovada galeria fotogràfica. Aquests són dos exemples de l’aposta del portal per la interacció amb la seva comunitat i el públic en general, que ja es va veure reforçada amb la inclusió de l’accés a més xarxes socials des del contingut de les seves notícies i l’obertura de les “Subscripcions a Sectors d'Interès" del Pla Anual de Transferència Tecnològica.
 

També aprofitem per agrair-vos l’èxit d’una de les darreres novetats del portal, el nou apartat d’Agrometeorologia, desenvolupat juntament amb el Servei Meteorològic de Catalunya.